Eigen caravan verkopen

Als je nadenkt over het verkopen van je caravan, zijn er veel factoren die je nodig hebt om na te denken en stappen die je moet nemen om het beste uit je verkoop te halen. Wij geven je wat advies bij het verkopen van caravans.

Verkopen caravan zelf

Hebt je tijd om caravan zelf zonder vertraging te verkopen als gevolg van organisatorische problemen? Dan moet je verschillende opties overwegen. Zo kunt je bijvoorbeeld adverteren en kopers vinden in jouw omgeving of via verkoopsites als Ebay.nl waar je jouw caravan met een goede foto te ondersteunen zult verkopen. De afgelopen jaren zijn er steeds meer gebruikte campers te koop, dus je zult waarschijnlijk snel een koper vinden.

Ook als je besluit om verkopen caravan, helpt het om de waarde van je caravan te begrijpen. Het bepalen van de waarde hangt natuurlijk af van veel factoren: Is de caravan beschadigd? Hoe oud is jouw caravan? Je wilt verkopen caravans met extra accessoires zoals tent luifels, motoren of satelliet antennes?

Professionele hulp tijdens de verkoop

Net als bij de verkoop van huizen zijn er ook makelaars bij de verkoop van caravans betrokken. In compensatie (tussen- en upgradekosten) wordt de caravan in de showroom geplaatst waar geïnteresseerden de gebruikte caravan van hun dromen kunnen vinden. Je vermijdt problemen omdat de promotie en tour worden uitgevoerd door de caravan bedrijf! Als de caravan geen koper vindt, hoeft je geen intermediaire vergoeding te betalen.

Vervang de oude caravan door een nieuwe caravan

Wanneer je oude caravans verkoopt omdat je denkt dat het tijd is om een nieuwe caravan te zoeken, kunt je overwegen om caravans te ruilen. Op het moment van aankoop kunt je jouw oude caravan inruilen voor een nieuwe. Als je zaken doet via een gecertificeerd sleepbedrijf, kunt je rekenen op goede deals of goede verkoopprijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *