Lifehacks die het leven makkelijk maken op het gebied van vervoer

elektrische fiets

Ben jij fan van lifehacks? Lifehacks maken het dagelijkse leven makkelijker. In deze blog gaan we in op een aantal lifehacks! Heb jij nog tips ter aanvulling van deze blog? Laat dan gerust een reactie achter onderaan deze blog. 

  1. Sneller fietsen op je elektrische fiets 

Met een elektrische fiets ga je natuurlijk als een stuk harder dan op een ‘gewone’ fiets. Maar wist je dat het mogelijk is om nog harder te fietsen op je elektrische fiets? Elektrische fietsen kunnen namelijk relatief eenvoudig opgevoerd worden. Elektrische fiets opvoeren? Door een set aan te schaffen, regel je dit eenvoudig zelf. Heb je nog geen elektrische fiets en zie je het ook niet zitten om een nieuwe elektrische fiets aan te schaffen? Het is ook mogelijk je gewone fiets elektrisch te maken! Meer weten hierover? Informeer even bij het bedrijf ‘Fietsunie’. Fietsunie kun online vinden, maar je kunt natuurlijk ook even langskomen in de showroom. Dit zijn de adresgegevens van Fietsunie: 

Adres: Wilhelminastraat 75N, 7811 JH Emmen. 

  1. Sneller op je bestemming met een omweg 

Reis je vaak in de spits en staat het vaak vast? Dan is onze tip om via een omweg te reizen! Dat klinkt gek, maar het kan erg goed werken. Iedereen kiest voor de snelste route, zeker wanneer er gebruik wordt gemaakt van navigatie. Via je navigatiesysteem kun je echter ook makkelijk voor een alternatieve route kiezen. Een omweg, dus! 

  1. Wees voorbereid op de nieuwe dienstregeling

Reis je veel met het openbaar vervoer? En in het bijzonder met de trein? In december gaat er vaak een nieuwe dienstregeling in. Wees hier voorbereid op, dat voorkomt een hoop gedoe en frustratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *