Vintage caferacer kopen

Ben jij op zoek naar een coole caferacer? Sinds de jaren 50 zijn deze motoren al razend populair. Typerend voor de caferacer zijn de lage stuurhendels en eenpersoonszadels. Daarnaast hebben ze een echte vintage look, wat zich onderscheidt van de meeste andere motoren. Wanneer je op zoek bent naar een goede online winkel, kun je de beste caferacer, maar ook caferacer onderdelen, van caferacerwebshop aanschaffen. De bekendste motormerken worden tweedehands verkocht. Zo kun je al een caferacer vanaf € 750,- aanschaffen. De webshop is een verzamelplatform voor liefhebbers van de motoren. Ook als je graag je huidige motor wilt verkopen, kun je dit via caferacerwebshop doen. Zo bereik je een groot publiek die naar jouw type motor op zoek is.

Pas zelf je motor aan

Een caferacer is van origine een doorlopend project in uitvoering. Je kunt de caferacer blijven aanpassen en naar jouw smaak modificeren. Wanneer je zelf wat verstand hebt van motoren, kun je zelf onderdelen vervangen of aanpassen. Zo leer jij je motor steeds beter kennen en wordt je steeds handiger. Daarnaast hoef je ook geen hoge kosten te betalen door de onderdelen te laten monteren. Gashendels zijn bijvoorbeeld makkelijk zelf te vervangen. Je kunt gashendels voor een motorfiets makkelijk online bestellen en installeren. Of je nu voor kunststof, aluminium of staal gaat, dat ligt aan jouw persoonlijke voorkeur en budget. Wanneer je de gashendels gaat vervangen, kun je er ook voor kiezen gelijk de gaskabels en handvatten mee te nemen. Zo voer je het onderhoud in één keer uit en zorg je dat je onderdelen in goede conditie blijven.

Knipperlichten: retro of modern?

Een knipperlicht voor motor komt in verschillende vormen en maten. Je kunt bijvoorbeeld voor hallogeen licht of LED licht kiezen. Het voordeel van LED verlichting is dat het weinig energie verbruikt en erg krachtig is. Hallogeen licht is daarentegen een meer oldschool uitstraling, wat bij de stijl van de motor past. Ook de koplampen kunnen naar smaak aangepast worden. Ga je voor de traditionele ronde retro lampen? Of wil je juist moderne koplampen om voor een mooi contrast in stijl te zorgen?

Voorkom torenhoge boetes

Wanneer jij een echte snelheidsduivel bent, hoor iedereen jou al van veraf aankomen. Je hebt je echter wel aan wettelijke standaarden te houden voor de uitlaat. Deze moeten EU gecertificeerd zijn en mogen niet te luid zijn. Er is een decibelgrens waar je niet bovenuit mag komen. Anders loop je altijd het risico op het krijgen van een bekeuring, en dat zou natuurlijk zonde zijn. Wanneer je een te luide uitlaat hebt, is er gelukkig wel een oplossing zonder dat je de uitlaat hoeft te vervangen. Met een db killer bij caferacerworkshop.com voorkom je dat je de geluidsregels overtreedt. Zo kun je zonder zorgen de weg op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *