Zo kom ik helemaal tot rust!

motor tot rust komen

Net als veel andere mensen, heb ik een druk leven. Ik werk 40 uur in de week en heb daarnaast een gezin. Ik woon samen met mijn vrouw Rita en samen hebben we 3 kinderen (Jarno, Demi en Angela). Jarno is net 2 geworden en is echt een bengel. Een vrolijk, maar druk jochie waar we onze handen vol aan hebben. Demi en Angela zijn een tweeling van 5. Vaak zijn het elkaars beste vriendinnen, maar af en toe vliegen ze elkaar ook in de haren. Je kunt je misschien voorstellen dat het dus aardig druk is bij ons in huis. Om toch tot rust te komen, zijn er een aantal dingen die ik wekelijks doe. Benieuwd hoe ik helemaal tot rust kom? 

Op pad met de motor

2 jaar geleden heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Vrienden van mij hadden al een rijbewijs en gaven aan dat motorrijden ontzettend ontspannend is. Om niet gelijk teveel geld uit te geven, heb ik eerst een motoroccasion gekocht. Het kopen van een motoroccasion is echt een goede beslissing geweest. Wekelijks ga ik samen met 2 vrienden op pad. We rijden een stuk en zoeken daarna een restaurant op. 

Een bezoek aan de sauna

Ook erg ontspannend: een bezoek aan de sauna. Ik woon nabij een grote sauna en ben hier dan ook regelmatig te vinden. Het liefst met mijn partner (als we oppas kunnen regelen), maar soms ga ik ook alleen.  

Tennis

Sinds enige tijd beoefen ik ook tennis. Tennis is een leuke uitdagende sport waarbij je je flink inspant. 

Wat doe jij om je te ontspannen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *